Ölüme Beş Kala Filmi izle

tags: Ölüme Beş Kala izle,Ölüme Beş Kala türkçe dublaj izle,Ölüme Beş Kala tek parça izle,Ölüme Beş Kala full hd izle,Ölüme Beş Kala donmadan izle,dram izle,macera izle

İrlanda’nın bağımsızlık mücadelesinin en kızgın olduğu yıllar olan 1975′lerde, İngiltere’de büyük şiddet olayları patlak verir. Bu isyanlar sırasında, tanımadığı İrlandalıyı öldüren bir adam, gelecek yıllarını bunun ezikliği ve vicdan azabıyla geçirmek zorunda kalacaktır. Pişmandır, ancak geçmişi değiştirmek imkansız olduğu için bu acıyla yaşamak zorundadır. Yine de kendini affettirebilmek amacıyla öldürdüğü gencin kardeşiyle buluşacak ve dramatik bir buluşma gerçekleşecektir.
Filmin konusu kısaca bu şekilde ilerliyor. Klasik İngiliz sinemasının durağanlığı bu filmde de mevcut ancak konu çok güzel tasvir edilmiş ve o yıllar çok başarılı bir şekilde canlandırılmış. İsminden yola çıkarak aksiyon filmi şeklinde değerlendirilmemesi gereken tamamen psikolojik ve dramatik bir film. Daha çok, izleyicilerin duygusal yönlerine hitap ediyor.
Gösterim tarihi: 27 Şubat 2009
Yapım: 2009
Oyuncular: Liam Neeson, James Nesbitt ve Anamaria Marinca
Tür: Dram, Gerilim
Senaryo: Guy Hibbert
Yönetmen: Oliver Hirschbiegel
Alternatif İsim: Five Minutes of Heaven
                        

0 yorum:

Yorum Gönder

YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ...