Tnt 8 Nisan 2012 Yayın Akışı Canlı Tekrar İzle

Tnt Yayın Akışı Canlı İzle,Tnt Online izle,Tnt 8 Nisan Yayını akışı canlı izle



08 Nisan
PAZAR







06:30
Puppy In My Pucket
Fantastik dünya Pocketville’deki minik sevimli hayvanlar ile dünya çocukları arasında dostluk kurmaya çalışan bir kız ile kediciğin maceraları.
07:00
Gumball
10 yaşındaki Gumball hayatın her anından eğlence çıkarmaya çalışan mavi renkli, hiperaktif bir kedidir. En az kendisi kadar ilginç arkadaşları arasında bir japon balığı, bir dinazor, bir amigo fıstık ve bir muz vardır.
07:30
Adventure Time
Bir köpek ailesi tarafından yetiştirilen 12 yaşındaki Finn ile, aynı ailenin büyüttüğü 28 yaşındaki Jake adlı köpeğin fantastik maceraları.
08:00
Regular Show
Parkta çalışan ve işlerini son derece sıkıcı bulan karga Mordekay ve rakun Rigby, günlerine renk katıp biraz eğlenmek isterken başlarına gelmedik şey kalmıyor.
08:30
Ben 10 Ultimate Alien
Artık dünyaca tanınan Ben, artık Omnitrix’ten daha donanımlı olan Ultimatrix’i kullanmaya başlar ve eski formların yanısıra daha yeni daha güçlü uzaylı formlarına da dönüşebilmektedir.
09:00
Redakai
15 yaşındaki Ky, dövüş sanatlarıyla uğraşan ve gizemli enerji kaynağı Kairu’yu arayan bir öğrenci ve onun hayali günün birinde bir Kairu Savaşçısı olup Redakai’a katılmak.
09:30
Johnny Test
Test ailesinin, ayda yürümeyi, suyun altında nefes almayı, dev canavar kamyonlar sürmeyi ve birçok süper güce sahip olmayı hayal eden ele avuca sığmaz oğlu Johnny’nin maceraları.
10:00
Smurfs
Onlar, büyülü bir ormanda, mantar evlerde yaşayan yaşayan küçük mavi yaratıklar ve Gargamel adlı kötü bir büyücü hep onların peşinde.
10:30
Renkli Hafta Sonu
Nur Viral'in sunumuyla hayata dair tüm merak edilenler Renkli Hafta Sonu'yla TNT'de!
12:00
Gizli Saklı
Magazin dünyasında ki en son haberler Gizli Saklı ile Cumartesi günleri TNT ekranlarından sizlere ulaşıyor.
15:00
Vahe İle Dekodizayn
Vahe ile Dekodizayn; ailelerin evleri ücretsiz olarak yenilemeye TNT’de devam ediyor!
16:00
Ne Güldük
Birbirinden komik kazalar, şakalar ve daha fazlası... Amatör kameralarla çekilen göründüler izleyenleri kahkaha dolu dakikalar yaşatıyor!
16:30
Yüreğimde Yare Var
Bir adamın gerçek oğlu ve evlatlık kızı birbirine aşıktır ama yıllar boyu birbirlerine itiraf edemezler. O: Türkan Şoray, Hakan Balamir
18:00
Yıldız Masalı
Başrollerini Gökhan Özen ve Jan Jan Kızlar'ın paylaştığı Yıldız Masalı gününüze keyif katmaya devam ediyor.
20:00
Arka Sıradakiler
Kabus bitti... Artık her şey eskisi gibi olacak. Tayfa eski günlerdeki gibi mücadeleye devam edecek ve kötülüklere el birliğiyle karşı koyacak.
23:00
Kırmızı Halı
Magazin dünyasından en son haberler ünlü bir ismin sunumuyla Kırmızı Halı'da.
01:30
Supernatural
Yeni Tanrının kendisi olduğuna inanan Castiel; Sam, Dean ve Bobby’nin canını bağışlar ve onları işine karışmamaları konusunda uyararak ayrılır.
02:20
Yüreğimde Yare Var
Bir adamın gerçek oğlu ve evlatlık kızı birbirine aşıktır ama yıllar boyu birbirlerine itiraf edemezler. O: Türkan Şoray, Hakan Balamir
03:40
Yıldız Masalı - Tekrar Bölümü
Başrollerini Gökhan Özen ve Jan Jan Kızlar'ın paylaştığı Yıldız Masalı gününüze keyif katmaya devam ediyor.
05:10
Fraiser
Radyo psikiyatristi Fraiser Crane’in hayatı; yaşam felsefesine tamamen zıt babası Marty, elit zevklerini paylaştığı kardeşi Niles ve iş arkadaşları ile tam bir komedi.
05:30
İnecek Var
İnecek Var minibüsü hiç beklemediğiniz bir anda sizinde karşınıza çıkabilir. Oyuncu Serkan Şengül’ün minibüse binen yolculara yaptığı kamera şakaları kahkaha fırtınası estirecek, izleyenleri ekran karşısına kilitleyecek.

Fox Tv 7 Nisan 2012 Yayın Akışı Canlı izle

Fox Tv 7 Nisan,Fox Tv 7 Nisan yayını izle,Fox Tv 7 Nisan yayın akışı izle,Fox Tv 7 Nisan programları izle,Fox Tv 7 Nisan unutma beni izle,Fox Tv canlı yayın izle,Fox Tv hd yayın full izle


Fox Tv İzlemek İçin Tıklayınız

Atv 4 Nisan Canlı Yayın Akışı Arşivi izle 2012

Atv,Atv yayın akışı izle,Atv Canlı yayını izle,Atv canlı izle,Atv izle,Atv seyret,Atv kanalı arşivi,Atv full hd izle,Atv 4 nisan yayın akışı,Atv 4 nisan 2012 yayını arşivi
Atv yayınını sitemizde canlı izleyebilirsiniz yayın biraz geç açılabilir ... Öneri ve görüşlerinizi Yorum olarak belirtirseniz size daha iyi hizmet vemek için elimizden geleni yapacağız teşekkürler...


Atv Canlı Yayını İçin Tıklayınız...

2012 YGS Soruları ve Cevapları pdf indir

2012 YGS Soruları ve Cevapları ,2012 YGS Soruları ve Cevapları  indir,2012 YGS Soru cevapları,2012 YGS Soruları indir,2012 YGS hakkında bilgi,2012 YGS Soruları ve Cevapları  videosu indir,2012 YGS Soruları ve Cevapları  pdf indir,2012 YGS Sorular pdf,2012 YGS hakkında herşey bu sitede,Öss soruları,2012 YGS Soru Çözümleri