Kuzey Güney 27. Son Bölüm Full izle 14.03.2012


1.Part İzle
 
2.part izle
 

Kuzey Güney 23.Bölüm izle 15 Şubat 2012



Kuzey Güney 23.Bölüm 15 Şubat 2012
Kuzey'in gece kulübünün önünde Simay'ı gördüğü anda yaşanabilecek olaylar, Ali'yi ani ve kritik bir kararın eşiğine getirir. Kuzey etrafında olup biteni anlamaya çalışırken; Simay defterini tamamen kapatmak için Ali harekete geçer. Sümer'le olan ilişkisinin ortaya çıkmasıyla birlikte, artık Simay'ın kaçacak yeri yoktur. Kuzey'i kaybetmemek için her yolu deneyen Simay, elindeki tüm kozları oynar. 
Öte yandan Sinaner köşkündeki akşam yemeği, Tekinoğlu ve Sinaner ailesi arasındaki uçurumu gözler önüne sermeye yeter. Geceyi hasarsız atlatmak için Banu ve Güney'in gösterdiği çaba, Barış'ın hamleleri karşısında yok olur. Gecenin finalindeyse, Barış'ın "evlilik sözleşmesi" sürprizi Tekinoğlu ailesi üstünde şok etkisi yaratır. Bu durum karşısında Güney hedeflerine ulaşmak için çok kritik bir karar vermesi gerektiğini fark eder. 
Kuzey'in kalbinin sesini dinlediği, yepyeni bir hayata başlamasını isteyen Ali, bunun için elinden geleni yapar. Ancak Kuzey'den aldığı tepki bu sefer çok farklı olur. Diğer yandan Kuzey'i beladan uzak tutmak isteyen Ali, Sümer'in karşısına tek başına çıkar. Ali'nin tüm çabasına rağmen, bu hesaplaşma Sümer'le Kuzey karşı karşıya getirecektir.

Kuzey Güney 24.Bölüm izle 22 Şubat 2012


Kuzey Güney 24.Bölüm 22 Şubat 2012
Kuzey tüm gerçekleri öğrenir. O andan itibaren Kuzey'in öfkesinin önünde kimse duramaz. 
Güney, Sinaner'lere karşı kazandığı büyük zaferin keyfini sürerken, Güney'e karşı kaybetmiş olmak Barış'ı daha hırslandırır. Öte yandan Banu'nun rahatsızlığı, Güney'den ustalıkla gizlenir. 
Simay'ın Tekinoğlu ailesinin hayatından kolayca çıkmaya niyeti yoktur. özellikle Güney'in hayatında tehdit olmaya devam edecektir. 
Ali Kuzeyin tekrar Sümerle karşılaşmasına engel olmak için çabalar, ama korktuğu maalesef gerçekleşir.. Kuzey Aliyi korumak için bir kez daha Sümerle karşı karşıya gelecektir.. 
Kuzey hayatındaki pürüzleri temizlemeye çalışırken Güney, yarattığı markayı büyütmeye ve kendi de büyümeye devam eder.. Banunun onu her şartta yanında istemesi onu daha da güçlendirir.. artık hedefine daha da yakındır.. bu durum, Kuzey'le Güneyin arasında kopacak fırtınanın başlangıcı olur..

Kuzey Güney 25.Bölüm Full izle 29 Şubat 2012

Kuzey Güney 25.Bölüm 29 Şubat 2012
Güney'in Kuzey'e "in arabadan aşağı" demesi, iki kardeş arasındaki uçurumu kapanmayacak şekilde büyütür. Kuzey hiç beklemediği bir yerden aldığı bu darbenin acısını ve hayal kırıklığını yaşamaktadır. Bu zor anlarında Ali ve Cemre, Kuzey'in yanında olur. Ali'yle yalnız kaldıklarında, Kuzey hayatında ilk kez yaşadıklarına ve hissettiklerine dair konuşmaya başlar ve kaza gecesiyle ilgili her şeyi itiraf eder. 
Kuzey'i "makara" işinin dışına çıkardığı için Güney'in huzursuzluğu da her geçen dakika biraz daha büyür. Ne olursa olsun, Kuzey'i kaybetmek istemeyen Güney, kardeşiyle arasındaki mesafeleri eritmek için ilk adımı atar.
Kendisine gönderilen çiçeklerden sonra, Simay'ı çok büyük ve pahalı bir sürpriz daha beklemektedir. Simay, etrafında olup biten esrarengiz olayları çözmeye çalışırken, hedefindeki kişi Zeynep olur. Öte yandan, yediği dayaktan sonra Kuzey'e iyice bilenen Sümer, hırsını almanın kendince bir yolunu bulur. 
Hayatında yepyeni, tertemiz bir sayfa açmaya hazırlanan Kuzey, son kez Güney'le karşı karşıya gelir. İki kardeş çok önemli bir yol ayrımında baş başa kaldığında, Güney hayatının en önemli kararını vermek zorundadır.

Kuzey Güney 26. Bölüm Full izle 7 Mart 2012

Kuzey Güney 26.Bölüm 7 Mart 2012 
Kuzey ve Ali'nin düzenlendiği kaza, Güney ve Kuzey arasındaki tüm bağları koparır. Kuzey haklı çıktığı için hayal kırıklığı içinde acı çekerken, Güney de böyle bir oyuna geldiği için, sınandığı için öfkelidir. İki kardeş için bu oyunun kazananı yoktur. 
O gecenin sabahında iki kardeş yeniden karşı karşıya geldiğinde aralarındaki tartışma, iki düşmanın kavgasına dönüşür. Güney mahcubiyetin acısıyla kardeşine karşı kılıcını çeker ve ona geri dönemeyeceği, söze dökülmeyen bir yemin ettirir... 
Kuzey ile Simay'ın boşanma tarihleri belli olur. Simay'ın şantajlarına boyun eğmek istemeyen Güney, büyük bir kumar oynayarak Banu'ya her şeyi anlatır.
Öte yandan, Barış Banu ile Güneyin yoluna yeni bir engel çıkarmak için eskiyi deşmeye devam eder.. Güney kendi için hazırlanan yeni oyundan habersiz, Banuya tamamen teslim olurken, tutunduğu dalın ne kadar zayıf olduğunun farkında değildir. 
Duruşma günü gelir. Kuzey adliyede boşanmak üzere Simayı beklemektedir, aynı dakikalarda, Simay, uzun zamandır, kendisine büyük sürprizler yapan "esrarengiz koruyucuyla" nihayet tanışır..

Ezel 5.Bölüm Full izle

Ezel5.Bölüm Aşk mı Kaderi Kovalar, Kader mi Aşkı



Ezel, Bahar ve Eyşan'ı sürpriz bir yere götürür. O gece, Eyşan'ı derinden sarsar. Görüntüde Ezel hedefi on ikiden vurmuştur. Ama işler her zaman istediği gibi gitmeyecektir. Sabrı tükenen Ali, adamlarını bir kenara iter ve sırrını bulmak üzere tek başına Ezel'in peşine düşer. Tam da böyle bir zamanda, yine Ezel'in sebep olduğu bir tesadüf, onu herkesin içinde annesiyle burun buruna getirir. Köşeye sıkışan Ezel, acil bir çözüm bulmak zorundadır.

Ezel 4.Bölüm Full izle


Ezel4.Bölüm En Zoru Eve Dönmektir


ahar, Ezel'le dans ederken bayılır. Tedavisi için İstanbul'a gitmesi gerekmektedir. Çözüm yolu aranırken bir helikopter gelir. Helikopter Ezel tarafından ayarlanmıştır.
İstanbul 2005
Mert abisine yazdığı ama hiç göndermediği mektupları toplar. Evde Ömer'in diğer eşyaları da toplanmaktadır. Meliha Hanım, Ömer'in suçsuz olduğunu savunur ve Mümtaz Bey'e sitem eder.
Mert mektup dolu kutuyu bir duvar kenarına bırakır. Onu uzaktan Ezel izlemektedir. Mert gidince Ezel mektuplardan birini alır.
İstanbul 2009
Bahar hastaneye getirilir. Herkes tedirgin bir bekleyiş içindedir. Ezel onlar için bir kez daha büyük bir iyilik yapmıştır.
Ramiz özgürdür. Yıllar sonra İstanbul'u yeniden keşfetmektedir.
Bahar sabah kendisine gelir. Odada Ezel'i görmekten mutluluk duyar. Cengiz ve Ali de odaya gelir. Ali, Ezel'in orada oluşundan rahatsız olur.
Cengiz ve Ezel birlikte çıkarlar. Yolda yaptıkları konuşmada Cengiz'in açıklamaları Ezel için geçmişin ipuçları olur.
Cengiz'in bir işi için geldikleri yer Ezel'in Ömer'ken yaşadığı mahalledir. Gördükleri her ayrıntı Ezel'i geçmişine sürükler. Geldikleri ev ise Ömer'in yaşadığı evdir. Ezel'e yıllar sonra kendi evine bir yabancı olarak girmek çok ağır gelir. Mert ve Cengiz konuşma esnasında Ömer'den bahsederler. Ezel bu duruma daha fazla dayanamaz ve bir bahaneyle üst kata çıkar. Mert'in odasına girer. O esnada Meliha Hanım birinin geldiğini hissedip odasından çıkar. Ayağına takılan kaşkolu alır ve koklar. Ağzından "Ömer" kelimesi çıkar.
Dönüş yolunda Ezel, Cengiz'e tuzak sorular sorar. Cengiz farkında olmadan geçmişlerini deşifre eder. Ezel nefretle dolar. Eyşan'dan gelen telefon Ezel'i sakinleştirir. Eyşan, Ezel'i yemeğe davet eder.
Ezel evine gider. Mert'in yazdığı mektubu bir kez daha okur. Kendisiyle yüzleşirken evde birinin olduğunu fark eder. Gelen Ramiz'dir. Hapisten çıkmıştır. Eski günlerinden kalan sohbetlerine devam ederler.
İstanbul 2005
Ezel hapishaneden çıkmıştır. Artık Ömer değildir. Eyşan'la Cengiz'in evine gider. Onları camda görür. Herkes uyuduktan sonra eve girer. Elinde bir silah vardır. Yatak odasına çıkar. Kini büyüktür. Eyşan'ı vuracağı sırada
Eyşan'ın ağzından duyduğu isim Ömer'dir.
İstanbul 2009
Mangal daveti için herkes hazırdır. Ezel'in yaptığı bir hareket Eyşan'a Ömer'i hatırlatır. Ezel ona da tuzak sorular sorar.
Bahar bir fırsatını bulur ve kimse görmeden Ezel'le evden ayrılır. Bir çay bahçesine otururlar. Bahar Ezel'i tanımak için ona sorular sorar.
Şebnem, Bahar'ın doktorunu oyalarken, Kamil, Bahar'ın dosyasını odadan gizlice alır. Ezel'e durumla ilgili bilgi verir.
Akşam olduğu halde Bahar ve Ezel dönmez. Eyşan tedirgin, Ali ise öfkelidir. Bahar ve Ezel dönerler. Bahar çok mutludur.
Ezel eve döner, Kamil ona Bahar'ın dosyasını verir.
İstanbul 2005
Ezel, Ramiz'i ziyarete hapishaneye gider. Eyşan'la Cengiz'i vuramadığını söyler. Ramiz, Ezel'e bir kez daha akıl hocalığı yapar. Ve Ezel'e bir anahtar verir. Ezel o eve gider. Kırdığı bir duvarın içi para doludur.
İstanbul 2009
Doktor ve Bahar arasında bir konuşma geçer. Bahar'ın durumu sanılandan çok daha kötüdür. Doktor onu uyarır. Hayatını tehlikeye attığını söyler.
Bahar ve Ezel buluşurlar. El ele yürümeye başlarlar. Onları Ali izlemektedir.

Ezel 3. Bölüm Full izle


Ezel:3.Bölüm Aşk Ölümden Güçlüdür

Ali'nin Ezel'le ilgili araştırmaları devam eder. Ancak istediği bilgilere ulaşamaz.
Bahar, İngiltere'den döner. Otelde yardım amaçlı bir balo düzenler.
Ezel ve Ali asansörde karşılaşırlar. Aralarında imalı bir konuşma geçer. Bozulan asansörün atmosferi Ezel'e hapishane günlerini hatırlatır.
İstanbul 1997
Meliha Hanım ve Mert, hapishaneye Ömer'i ziyarete gelirler. Ömer, zor günler geçirmektedir. Bunu ailesinin görüp üzülmesini istemez. O yüzden bir daha gelmemelerini söyler.
Cinayet ve soygundan sonra Ali, Cengiz ve Serdar arasında tartışma çıkar. Soygun paraları paylaşılır.

Serdar, Eyşan'a bıraktığı bir notla paraları da alarak ortadan kaybolur.
Gardiyan her fırsatta Ömer'i rahatsız eder.
Eyşan ve Bahar trene binmek üzere garda beklerler. Yanlarına Cengiz gelir. Cengiz, Eyşan'ın kendisini reddetmesi üzerine her şeyi ihbar edeceğini söyler. Kararlı görünen Cengiz karşısında Eyşan bir kere daha seçeneksiz kalır.
Ezel gardiyandan sonra mahkumlar tarafından da rahatsız edilir ve bıçakla yaralanır. Yardımına bir kişi gelir; Ramiz Karaeski.
Kıbrıs 2009
Ezel ve Cengiz otelin çıkışında karşılaşırlar. Cengiz arabasıyla Ezel'i gezdirmeyi teklif eder. Cengiz, sorulara, farkında olmadan Ezel'in istediği cevapları verir.
İstanbul 2001
Ramiz, Ömer'i yanına çağırır. Ona öğütler verir. O günden sonra Ramiz, Ömer'e hocalık eder.
Aradan yıllar geçer. Eyşan'la Cengiz evlenir. Mert delikanlı olur. Ömer'le Ramiz'in dostluğu ilerler.
Mert idealindeki mesleği yapmaya başlar. Bir gazeteye girer. Ve onca yıl boyunca göndermese bile abisine mektup yazmaktan vazgeçmez.
Hapishane karışmaya başlar. Gardiyanın, Ömer'in çaldığı paranın yerini öğrenme çabası devam eder.
Bahar'ın Londra'da geçirdiği riskli bir operasyon başarıyla sonuçlanır.
Ömer'in beklenmedik bir ziyaretçisi vardır; Eyşan. Ömer, Eyşan'ı konuşturmaz ve ağır bir konuşma yapar.
Kıbrıs 2009
Maskeli balo başlar. Ezel, Eyşan'ın yanına gider. Aralarında kinayeli bir konuşma geçer. Eyşan bu konuşmadan çok tedirgin olur. Ezel oradan uzaklaşır ve hatıralarıyla baş başa kalır.
Hapishanedeki gerginlik isyana dönüşür. Mahkumlar tarafından hapishane yakılmıştır. Ömer'i koğuşunda tek başına bulan gardiyan onu köşeye sıkıştırır. Elindeki bıçakla Ömer'i yüzünden çok kötü yaralar. Ömer fırsatını bulduğu bir anda gardiyanı öldürür.
Eyşan sabah gazetede gördüğü haberle yıkılır. Haberde Ömer'in öldüğü yazmaktadır.
Ramiz'in Ömer için yeni planları vardır. Hapishanede ölen bir kişinin yerine Ömer'i geçirir. Ve Ömer'e estetik operasyon yaptırır. Ömer artık eski Ömer değildir.
Ömer yeni yüzüyle hastaneden çıkar ve kendi mezarını ziyarete gider. Orada ailesini görür. Bu sürpriz karşılaşma Ömer'e çok ağır gelir.
Kıbrıs 2009
Ezel sahilde bir başına geçmişini hatırlarken yanına Bahar gelir. Biraz sohbet edip dans etmeye giderler. Dans esnasında Bahar bayılır

Ezel 2. Bölüm Full izle


 Ezel 2. Bölüm :Seni Seven Senin Kurbanındır

Ezel 1.Bölüm Full izle


Ezel 1.Bölüm
Önce Ömer vardı. Ailesiyle birlikte küçük, basit bir hayatı olan. Ömer bir kız sevdi. Askerden gelecek, onunla evlenecekti. Her şey yerli yerinde, her şey olması gerektiği gibiydi. Ama Ömer birden cinayetten hapiste buldu kendini. Sevdiği kız Eyşan, en iyi arkadaşı Cengiz ve abisi bildiği Ali ona korkunç bir oyun mu oynamışlardı? Yoksa sırrını bilmediği başka şeyler mi vardı? Bildiği hayat, güvendiği insanlar bir anda yok oldu. Yerine, tek bir soru, onca yıl boyunca kızgın bir damga gibi beynini dağladı durdu.
Niye?..
Şimdi yıllar sonra. Başka bir yüzle, başka bir isimle ama aynı yakıcı soruyla, Ezel karşılarında.
Ömer, onu gönderdikleri hapishanede öldü. Yerine Ezel doğdu.
Ezel, ondan her şeyini alan bu üç kişiden her şeylerini alacak.
Ama önce, içindeki bitmek tükenmek bilmeyen, uslanmayan, ölmeyen aşkı öldürmesi gerek...
En yakın arkadaşlarının, en azılı düşmanlarının kim olduğunu öğrenmesi için, önce kendisinin kim olduğunu bulması gerek.
İyi Seyirler..

Ntv Canlı Yayın HD izle



Ntv yayın akışı, Ntv canlı yayın, Ntv Kanalının internet yayınını canlı olarak buradan takip edebilirsiniz.


Fox Tv Yayın Akışı izle 14 Mart 2012


2012-03-14 Tarihli FOX TV Yayın Akışı
CANLI YAYINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

06:45 Fatih Portakal ile Çalar Saat - ©
10:45 Yerli Dizi -Canım Benim - (t)
11:30 Yerli Dizi - Unutma Beni - (t)
12:30 Kadın Programı - Su Gibi ©
15:00 Yerli Dizi - Unutma Beni - YENİ
16:45 Yerli Dizi - Canım Benim- 12.Bölüm- YENİ
17:30 Yerli Dizi - Yalancı Romantik - (t)
18:30 FOX Ana Haber ©
19:15 Yerli Dizi - Deniz Yıldızı - YENİ
20:45 Yarışma - Var Mısın Yok Musun - YENİ - ©
01:30 FOX Gece - YENİ
02:15 Eğlence -Ninja Warrior - (t)
03:00 FOX Gece - (t)
03:45 Fatih Portakal ile Çalar Saat - (t)
05:45 Yerli Dizi - Canım Benim- (t)

Trt 1 Canlı Yayın HD izle

rt 1 yayın akışı, Trt 1 canlı yayın, Trt 1 Kanalının internet yayınını canlı olarak buradan takip edebilirsiniz.

TNT Canlı Yayın Hd izle

Tnt yayın akışı, Tnt canlı yayın, Tnt Kanalının internet yayınını canlı olarak buradan takip edebilirsiniz.

 TNT Yayın Akışı için Tıklayınız..


Tnt Yayın Akışı izle 14 Mart 2012


2012-03-14 Tarihli TNT Yayın Akışı
TNT CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

06:30 Bakugan
07:00 Ben 10 Ultımate Alıen
07:30 Renkli Bir Gün
09.00 Değişim Zamanı
10:30 Magazin Dünyası
12:30 Ömer Çelakıl’la Hayatın Şifreleri
14:15 İzdivaç
18:00 Dizi: Türk Malı
19:15 Çarkıfelek
22:00 Hayatın Şifreleri Özel
00:30 Dizi: Türk Malı (Tkr)
01:30 Magazin Dünyası (Tekrar)

Ntv Spor Canlı Yayın Hd izle


Ntv Spor yayın akışı, Ntv Spor canlı yayın, Ntv Spor Kanalının internet yayınını canlı olarak buradan takip edebilirsiniz.

Ntv Yayın Akışı izle 14 Mart 2012


2012-03-14 Tarihli NTV Yayın Akışı
Ntv Canlı Yayın İçin Tıklayınız.. 


06:00 GÜNE BAŞLARKEN Canlı. Burcu Koç. Haber Kuşağı
09:00 HABER MERKEZİ Erhan Ertürk . Haber Kuşağı
09:30 EKONOMİ NOTLARI Gökay Otyam
10:00 HABER MERKEZİ Erhan Ertürk . Haber Kuşağı
10:15 Ekonomi Piyasaları Gökay Otyam
10:20 Spor
10:30 Haber Merkezi
10:40 Ekonomi Piyasaları
10:45 Spor
11:00 GÜNÜN İÇİNDEN Haber Kuşağı
11:15 Ekonomi Piyasaları Gökay Otyam
11:20 Spor
11:30 Haber Merkezi
11:40 Ekonomi Piyasaları Gökay Otyam
11:45 Spor
12:00 HABER MERKEZİ Haber Kuşağı
13:00 ÖĞLE BÜLTENİ Haber Kuşağı
14:00 GÜNÜN İÇİNDEN Erhan Ertürk. Haber Kuşağı
14:15 Ekonomi Notları Gökay Otyam
14:25 Spor
14:30 Günün İçinden
14:40 Ekonomi Piyasaları
14:45 Spor
15:00 GÜNÜN İÇİNDEN Haber Kuşağı
15:15 Ekonomi Piyasaları
15:20 Spor
15:30 Günün İçinden
15:40 Ekonomi Piyasaları
15:45 SPOR
16:00 GÜNÜN İÇİNDEN Oğuz Haksever. Haber Kuşağı
16:45 BBC TÜRKÇE İLE DÜNYA GÜNDEMİ
17:00 AKŞAM HABERLERİ Oğuz Haksever. Haber Kuşağı
17:45 LIFESTYLE Kültür - sanat
18:00 AKŞAM HABERLERİ Buket Aydın
18:20 SPOR
18:30 GECE GÜNDÜZ (Canlı) Yekta Kopan. Kültür Sanat
19:00 AKŞAM HABERLERİ Buket Aydın
19:40 SPOR
20:00 ANA HABER BÜLTENİ Gülay Afşar.
20:50 Ekonomi Grafik Gökay Otyam
21:00 BUGÜN / YARIN Oğuz Haksever
22:15 DOĞADA TEK BAŞINA “DAĞ EVİ” (Yeni bölüm) 6. bölüm. Serdar Kılıç.
23:00 GECE BÜLTENİ Ahmed Arpat
01:00 HABER BÜLTENİ
02:15 BUGÜN / YARIN (T) Oğuz Haksever
03.15 DOĞADA TEK BAŞINA “DAĞ EVİ” (T) Serdar Kılıç

CNBC-E Canlı Yayın Hd izle



Cnbc-e yayın akışı, Cnbc-e canlı yayın, Cnbc-e Kanalının internet yayınını canlı olarak buradan takip edebilirsiniz.
Yayın Akışı İçin Tıklayınız...

CNBC-E Canlı Yayın Akışı izle 14 Mart 2012


2012-03-14 Tarihli CNBC-E Yayın Akışı 
CNBC-E Yayın Akışı - CNBC-E izle 

06.00 Geri Sayım
CNBC-e güne 3 saatlik dinamik bir kuşakla başlıyor. Berfu Güven, Ali Ağaoğlu, Murat Üzel ve New York’tan Selim Atalay güne damgasını vuracak gelişmelere mercek tutuyor, manşetleri ve ekonomi basınını analiz ediyor, dünya piyasalarına yakından bakıyor.
09.00 Piyasa Ekranı
Piyasalar hareketleniyor: Artunç Kocabalkan ve İnci Özkasnak yeni bir 3 saatlik kuşakla bayrağı alıyor. Borsa döviz ve faiz güne nasıl başladı, Avrupa Borsaları’nda ne oluyor, iş dünyası hangi kararları almak üzere...
12.00 Finans Cafe Melda Yücel ile
Bir CNBC-e klasiği Finans Cafe her zamanki yerinde. Melda Yücel piyasalardaki gidişatı izlerken hem reel sektörü, hem vatandaşın bütçesini hem de iş dünyasının gündemini canlı bağlantılarla ekrana taşıyor.
14.00 Piyasa Ekranı
Piyasalar yeniden hareketlenirken bayrağı İsmet Gökçen, Burçak Önder ve Zeynep Erataman alıyor, yeni bir 3 saatlik kuşakla artık şekillenmeye başlayan günün detaylı fotoğrafını çekiyor
17.00 Son Baskı Servet Yıldırım ve Mahfi Eğilmez ile
Kısa sürede alışkanlık yarattılar, akşamüstüne taşındılar. Servet Yıldırım ve Mahfi Eğilmez günü kapatıyor, az önce şekillenen günün fotoğrafını uzman gözüyle inceliyor, çıkan sonucu paylaşıyor.
18.00 Çizgi Dizi :“Spongebob Squarepants”
18.30 Yabancı Dizi :“House Of Anubis”
19.00 Yabancı Dizi :“Leverage”
20.00 Yabancı Dizi :“Gossip Girl”
21.00 Yabancı Dizi :“Hell On Wheels” (T)
22.00 Ustalara Saygı Kuşağı :“Aşk Sancıları”
Orijinal adı:“Heartburn”
Yönetmen: Mike Nichols
Oyuncular: Meryl Streep, Jack Nicholson, Jeff Daniels, Maureen Stapleton
Yapım Yılı: 1986
Evliliğe inanmayan bir kadın ve bir erkek hayatlarını birleştiriyor. Sonrası bir gönül yarası hikayesi...
Meryl Streep ve Jack Nicholson’ın beyazperdedeki ilk işbirliği olan Heartburn’ü ilginç kılan, filmin senaristi ve uyarlandığı romanın yazarı olan Nora Ephron’un kendi yaşadıklarından yola çıkması. O zamanlar henüz kariyerinin başında olan Ephron, bugün tanınmış bir yazar ve yönetmen. Hatta son olarak Streep’e Oscar adaylığı kazandıran Julie & Julia, onun elinden çıkmıştı. Usta yönetmen Mike Nichols’ın imza attığı Heartburn’de bir adama aşık olan, evlenen ve aldatıldığı gerçeğiyle karşı karşıya kalan kadın, Ephron’u temsil ediyor. Heartburn esas olarak bir ilişki filmi. Zira bir ilişkiye bütün süreçleriyle tanık olma fırsatı yakalıyoruz. Ancak aldatılmış bir kadının serzenişleri filmin başında bile hissediliyor.
00.15 Talk Show :“Conan’’
01.00 Yabancı Dizi :“Gossip Girl”(T)
01.45 Yabancı Dizi :“Hell on Wheels”(T)
02.30 Ustalara Saygı Kuşağı :“Falling in Love”(T)
04.15 Yabancı Dizi :“Leverage”
05.15 Yabancı Dizi :“Gossip Girl”(T)

Atv Yayın Akışı İzle 14 Mart 2012


Atv Günlük Yayın Akışı ve Canlı Atv Yayını İyi Seyirler..

ATV CANLI YAYINI İÇİN TIKLAYINIZ

06.30 Haber KAHVALTI HABERLERİ
08.30 Yerli Dizi ZERDA (49.BÖLÜM TEKRAR)
10.00 Tartışma MÜGE ANLI İLE TATLI SERT - YENİ BÖLÜM -
13.00 Kadın YENİDEN BAŞLAYALIM – YENİ BÖLÜM
15.45 Kadın ESRA EROL’DA EVLEN BENİMLE – YENİ BÖLÜM
19.00 Haber ATV ANA HABER BÜLTENİ
20.00 Yerli Dizi UÇURUM (YENİ BÖLÜM – 4.BÖLÜM)
21.45 Yabancı Dizi ÖZEL TİM (30.BÖLÜM )
22.45 Yarışma KİM MİLYONER OLMAK İSTER (YENİ BÖLÜM)
00.00 Yabancı Dizi ÖZEL TİM (31.BÖLÜM)
00.50 Yerli Dizi GÖNÜLÇELEN (23.BÖLÜM TEKRAR)
02.20 Yerli Dizi BİTMEYEN ŞARKI (20.BÖLÜM TEKRAR)
03.50 Yerli Dizi ADANALI (66.BÖLÜM TEKRAR)
05.20 Yerli Dizi BENİM ANNEM BİR MELEK (TEKRAR)

Atv Canlı Yayın Hd İzle

Atv yayın akışı, Atv canlı yayın, Atv Kanalının internet yayınını canlı olarak buradan takip edebilirsiniz.



Kanal D Canlı Yayın Hd izle


Kanal D yayın akışı, Kanal D canlı yayın, Kanal D Kanalının internet yayınını canlı olarak buradan takip edebilirsiniz
Kanal D Hd Yayını Kesintisiz İyi Seyirler Dileriz...


Show Tv Canlı Yayın Hd izle


Show tv Canlı yayını kesintisiz sadece buradan izleyebilirsiniz. İyi seyirler


Star Tv Yayın Akışı İzle 13 Mart 2012




STAR TV YAYIN AKIŞI -STAR TV İZLE
07.00 Haber Program Bugün (Canlı)
09.00 Yaşam Beni Affet / tkr
10.00 Kadın Programı Melek (Canlı)
13.00 Yaşam Soframız
14.00 Yaşam Üstün Dökmen’le Küçük Şeyler
15.00 Efsane Dizi Kuşağı Çemberimde Gül Oya / tkr
16.30 Yerli Dizi İki Aile/ tkr
17.30 Yerli Dizi Beni Affet / 107.blm
19.00 Haber Star Haber
20.00 Yerli Dizi Firar / 24.blm
21.45 Şampiyonlar Ligi Internazionale- Marseille
23.50 Şampiyonlar Ligi Maç Özetleri
00.20 Yabancı Dizi Spartacus
01.20 Kadın Programı Melek / tkr
03.40 Yaşam Üstün Dökmen İle Küçük Şeyler
04.30 Yerli dizi İki Aile / tkr
06.10 Yerli Dizi Sihirli Annem/ tkr

Show Tv Yayın Akışı izle 14 Mart 2012

Not:Sitemizde Show Tv  kanalının programları ve dizilerini izleyebilir, tüm günlük yayın akışına ulaşabilirsiniz. İyi Seyirler
Show Tv Canlı Yayını İçin Tıklayınız...


Saat
ProgramKategori
00:30 Show Kulüp (T)Magazin Eğlence
02:30 Bugün Ne Giysem (T)Belgesel
04:30 Saba Tümer'le Bugün (T)Haber
06:30 Cennet Mahallesi (T)Dizi
08:00 Özgür Şef (T)Belgesel
09:45 Show KulüpMagazin Eğlence
12:00 Saba Tümer'le BugünMagazin Eğlence
15:20 Bugün Ne GiysemBelgesel
18:45 Show Ana HaberHaber
19:50 Spor SayfasıSpor
20:00 SuskunlarDizi
22:15 Eve Düşen Yıldırım (T)Dizi
23:45 Siyaset MeydanıHaber

Kanal D Yayın Akışı izle 14 Mart 2012



Not:Sitemizde Kanal D kanalının programları ve dizilerini izleyebilir, tüm günlük yayın akışına ulaşabilirsiniz.
Kanal D Canlı Yayını İçin Tıklayınız...

İRFAN DEĞİRMENCİ İLE GÜNAYDIN
06:45-09:00
DOKTORUM
09:00-11:15
MUTFAĞIM
11:15-12:30
GÜN ARASI
12:30-12:45
BANA HER ŞEY YAKIŞIR
12:45-14:30
EVİM ŞAHANE
14:30-15:40
AKASYA DURAĞI
15:40-17:15
ARKA SOKAKLAR
17:15-18:50
KOCA KAFALAR
18:50-19:00
KANAL D ANA HABER BÜLTENİ
19:00-19:50
SPOR
19:50-20:00
ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ
20:00-23:00
UMUTSUZ EV KADINLARI
23:00-00:30
EVİM ŞAHANE
00:30-02:00
MÜKEMMEL PLAN
02:00-03:30
GÜÇ GÖSTERİSİ
03:30-05:20
KOMİKLER
05:20-06:00
IHLAMURLAR ALTINDA
06:00-06:45
İRFAN DEĞİRMENCİ İLE GÜNAYDIN
06:45-09:00

Arşiv Tv ile Merhaba

Merhabalar,
Biz Arşivtv olarak sizlere kaçırdığınız programların tekrar bölümlerini , yayılanacak olan bölümlerin fragmanlarını ve tv kanalları hakkında öğrenmek istediğiniz bir çok bilgiyi elinizin altına getiriyoruz.Bir çok yerli ve yabancı tv kanallarınıda canlı izleyebileceksiniz. Tek tıkla istediğiniz kanalın herhangi bir programının tekrarını ,yeni bölümünün fragmanını yeni bölümde neler olacağını öğrenebileceksiniz.Umarım sizlerin ilgisiyle devamlılığımızı sürdüre biliriz şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum. İyi Seyirler...