CNBC-E Canlı Yayın Akışı izle 14 Mart 2012


2012-03-14 Tarihli CNBC-E Yayın Akışı 
CNBC-E Yayın Akışı - CNBC-E izle 

06.00 Geri Sayım
CNBC-e güne 3 saatlik dinamik bir kuşakla başlıyor. Berfu Güven, Ali Ağaoğlu, Murat Üzel ve New York’tan Selim Atalay güne damgasını vuracak gelişmelere mercek tutuyor, manşetleri ve ekonomi basınını analiz ediyor, dünya piyasalarına yakından bakıyor.
09.00 Piyasa Ekranı
Piyasalar hareketleniyor: Artunç Kocabalkan ve İnci Özkasnak yeni bir 3 saatlik kuşakla bayrağı alıyor. Borsa döviz ve faiz güne nasıl başladı, Avrupa Borsaları’nda ne oluyor, iş dünyası hangi kararları almak üzere...
12.00 Finans Cafe Melda Yücel ile
Bir CNBC-e klasiği Finans Cafe her zamanki yerinde. Melda Yücel piyasalardaki gidişatı izlerken hem reel sektörü, hem vatandaşın bütçesini hem de iş dünyasının gündemini canlı bağlantılarla ekrana taşıyor.
14.00 Piyasa Ekranı
Piyasalar yeniden hareketlenirken bayrağı İsmet Gökçen, Burçak Önder ve Zeynep Erataman alıyor, yeni bir 3 saatlik kuşakla artık şekillenmeye başlayan günün detaylı fotoğrafını çekiyor
17.00 Son Baskı Servet Yıldırım ve Mahfi Eğilmez ile
Kısa sürede alışkanlık yarattılar, akşamüstüne taşındılar. Servet Yıldırım ve Mahfi Eğilmez günü kapatıyor, az önce şekillenen günün fotoğrafını uzman gözüyle inceliyor, çıkan sonucu paylaşıyor.
18.00 Çizgi Dizi :“Spongebob Squarepants”
18.30 Yabancı Dizi :“House Of Anubis”
19.00 Yabancı Dizi :“Leverage”
20.00 Yabancı Dizi :“Gossip Girl”
21.00 Yabancı Dizi :“Hell On Wheels” (T)
22.00 Ustalara Saygı Kuşağı :“Aşk Sancıları”
Orijinal adı:“Heartburn”
Yönetmen: Mike Nichols
Oyuncular: Meryl Streep, Jack Nicholson, Jeff Daniels, Maureen Stapleton
Yapım Yılı: 1986
Evliliğe inanmayan bir kadın ve bir erkek hayatlarını birleştiriyor. Sonrası bir gönül yarası hikayesi...
Meryl Streep ve Jack Nicholson’ın beyazperdedeki ilk işbirliği olan Heartburn’ü ilginç kılan, filmin senaristi ve uyarlandığı romanın yazarı olan Nora Ephron’un kendi yaşadıklarından yola çıkması. O zamanlar henüz kariyerinin başında olan Ephron, bugün tanınmış bir yazar ve yönetmen. Hatta son olarak Streep’e Oscar adaylığı kazandıran Julie & Julia, onun elinden çıkmıştı. Usta yönetmen Mike Nichols’ın imza attığı Heartburn’de bir adama aşık olan, evlenen ve aldatıldığı gerçeğiyle karşı karşıya kalan kadın, Ephron’u temsil ediyor. Heartburn esas olarak bir ilişki filmi. Zira bir ilişkiye bütün süreçleriyle tanık olma fırsatı yakalıyoruz. Ancak aldatılmış bir kadının serzenişleri filmin başında bile hissediliyor.
00.15 Talk Show :“Conan’’
01.00 Yabancı Dizi :“Gossip Girl”(T)
01.45 Yabancı Dizi :“Hell on Wheels”(T)
02.30 Ustalara Saygı Kuşağı :“Falling in Love”(T)
04.15 Yabancı Dizi :“Leverage”
05.15 Yabancı Dizi :“Gossip Girl”(T)

0 yorum:

Yorum Gönder

YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ...